Hemsley & Hemsley

Altijd leuk om een nieuw kookboek te krijgen! Ik kreeg dit boek – De Kunst om Goed te Eten- alweer een tijdje geleden van twee lieve vrienden op mijn verjaardag. Prachtig vormgegeven en met inspirerende recepten. Zoek je een kookboek met frisse salades, mooie soepen, spannende ontbijtjes en heel veel bereidingstips en kookkennis? Dan is dit echt een mooi boek om aan te schaffen!

Hemsley Hemsley

Hemsley + Hemsley zijn de zussen Melissa en Jasmine Hemsley. Hun visie op koken bestaat uit voedingsrijk, ofwel nutrient-dense, eten en je goed voelen van binnen-uit. Gezonde, lekkere recepten, boordevol goede voedingsstoffen. De zusjes hebben meerdere kookboeken uitgebracht, schrijven voor Vogue UK en The Guardian én ze koken ook nog eens voor allerlei celebs. Dan doe je toch iets goed!

Hemsley Hemsley

Het boek De Kunst om Goed te Eten (originele titel: The Art of Eating Well) bestaat uit 150 glutenvrije en suikervrije recepten. En er wordt geen gebruik gemaakt van granen. Toch zijn de recepten zeer gevarieerd en hoef je de granen, gluten en suiker zeker niet te missen.

Ik maakte afgelopen weekend de komkommer-venkelsalade met dille en de muffin-frittata’s (ei- en groentegerecht uit oven, gebakken in een muffinblik). Beiden waren erg geslaagd en werden goed ontvangen op tafel. Ik ga snel nog eens een aantal recepten testen!

Wil je eerst een keer een recept maken van de dames? Of meer te weten komen over hun filosofie op eten? Kijk dan vooral even op de website.

– – –

Wat is jouw favoriete nieuwe kookboek?

 

 

Een gedachte over “Hemsley & Hemsley

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s