Bij Merel – Bergen

In de grote steden zijn er leuke koffiezaakjes in overvloed, maar treed je buiten het domein van de stad, dan vind je toch vooral grand cafés en restaurants. Bij Merel is hier zeker een uitzondering op. In het centrum van Bergen kun je bij Merel terecht voor goede kwaliteit koffie, verse sapjes, huisgemaakte taarten en biologisch brood. En dat is alles in een gezellige kleinschalige setting.

img_8566

Na een weekend van uitwaaien op het strand, wandelingen in het duingebied en genieten van het uitzicht vanuit ons huisje, sloten we ons verblijf in Bergen af met een fijne lunch Bij Merel. We hadden er de vorige dag al een vers biologisch brood gekocht en waren nieuwsgierig geworden naar de lunch en de taart. We werden niet teleurgesteld! Het broodje van de week (tonijn) en de tosti met pesto, verse spinazie en mozzarella vielen erg in de smaak.

Niet alleen de broodjes waren erg lekker,  ook de brownie – met grote brokken chocolade – en de carrot cake zijn zeker de moeite waard om te proberen. Voeg daar een perfect gezette cappuccino of een grote mok thee  aan toe en je lunch is compleet!

taartjes - Bij Merel

Kom jij wel eens in Bergen of Bergen aan Zee? Breng dan zeker een bezoekje aan Bij Merel! Je vindt Bij Merel aan Plein 75, in het centrum van Bergen.

Bij Merel is op dit moment even gesloten i.v.m. een lente opfrisbeurt (zie Facebook), dus misschien dat het er straks wat anders uit ziet dat op de foto’s! 25 februari gaan ze weer open.

wandelen in het duingebied

♥ meisjevanhetlicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s