Maak kennis met Yvonne!

GASTBLOG - YVONNE HOLLANDER

Yvonne HollanderAangenaam! Mijn naam is Yvonne Hollander, ik ben diëtist, sportinstructrice en eigenaar van Voedingsbureau Yvonne Hollander. Met mijn praktijk ben ik gevestigd binnen Plaza Sportiva Euroborg, te Groningen. Van mijn passies heb ik mijn beroep gemaakt. Dit heeft er in geresulteerd dat ik de opleiding CIOS en Voeding & Diëtetiek na elkaar heb afgerond. Tijdens en na mijn studies heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende sportscholen en diëtistenpraktijken. Ook heb ik op Aruba onderzoek gedaan in het ziekenhuis, naar de kennis van terminale hemodialysepatiënten over hun ziektebeeld. Tot op heden ben ik niet uitgepraat en uitgeleerd over sport en voeding.


Als diëtist zijnde vind ik het belangrijk om een positieve en heldere boodschap te verkondigen over gezond eten en leven. Voeding is hip & happening. Iedereen eet en is daarmee ervaringsdeskundige. Wat vaak leidt tot goedbedoelde en uiteenlopende adviezen. Ik bied inzicht in de verschillen tussen voedingsmiddelen, diëten én inspireer hoe je zelf kunt zorgen voor een volwaardige voeding.

Waarom bloggen? Omdat er zoveel tegenstrijdige informatie over voeding te vinden is op internet, waarbij je niet meer weet wat nu de waarheid is. De diëtist is dé specialist op het gebied van voeding en vind ik het mijn taak dat voedzame en goed onderbouwde informatie verspreid wordt. Bij uitstek kan een diëtist een brug slaan tussen de beschikbare wetenschappelijke kennis en de dagelijkse praktijk.

Waarom gast-bloggen bij Meisjevanhetlicht? Francine haar blog vind ik er heel aantrekkelijk uitzien, wat voor iedereen toegankelijk is. Onze visies over voeding sluiten op elkaar aan. Gezond eten moet ook lekker zijn en aanspreken voor iedereen.

Geïnteresseerd in een voedingsadvies? Kijk voor meer informatie op mijn site yvonnehollander.nl. Of kom langs op mijn GRATIS inloopspreekuur, iedere maandag van 19.00-20.00 uur.

– – –

In mijn eerstvolgende blog wil ik verschillende soorten muesli, die jullie lezers gebruiken, met elkaar vergelijken. Er zijn zo veel soorten verkrijgbaar, wat is nu wel gezond en wat niet?

Laat in een reactie weten welke muesli jullie gebruiken!

 

 

3 gedachtes over “Maak kennis met Yvonne!

 1. Naturalflowcoaching zegt:

  Wat een leuke samenwerking ! Ik ben benieuwd wat voor vruchtbaars hier uit komt.

  Ikzelf heb een tarwe-intolerantie, maar eet wel graag iets met een bite ’s ochtends. Ik ben benieuwd welke variant müsli zonder suiker en zonder tarwe beschikbaar is. Ik zie het graag terug in Yvonne’s volgende blog!

  Liefs,
  Marije

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s