Nieuw op de Blog: Producten ABC

Met gezond en eten en leven bezig zijn is niet altijd even makkelijk, zeker niet wanneer je hier nog vrij weinig ervaring mee hebt. Ik kom er steeds vaker achter dat wat voor mij vanzelfsprekend is, niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Vandaar het Producten ABC. Van amandel tot zonnebloempit!

Je vindt hier alle producten die op de blog voorkomen waarvan ik denk dat ze mogelijk moeilijk te vinden zijn, minder bekend zijn of een alternatief nodig hebben doordat ze niet overal verkrijgbaar zijn. Mist er iets op de pagina? Aarzel dan niet om een reactie achter te laten, dan kan ik de lijst steeds blijven aanvullen. Suggesties zijn dus meer dan welkom!

Je vindt het Producten ABC vanaf nu vast in de menubalk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s