Wat de boer niet kent

Zelfs tijdens een dag ziek thuis op de bank kunnen nog nieuwe ontdekkingen gedaan worden. Normaal gaat de tv overdag niet aan, maar vandaag kijk ik al de hele dag, onder het genot van kopjes gemberthee met honing, ongegeneerd 24kitchen. En zo zag ik voor het eerst het programma Wat De Boer Niet Kent.

In dit programma maken boerengezinnen kennis met exotische keukens. Elke dag komt er een andere kok langs op de boerderij om een spannend gerecht te maken. In Wat De Boer Niet Kent is er ook aandacht voor het boerenbedrijf en de gezinnen worden op een integere manier geportretteerd. De culinaire verrassingen worden na de maaltijd becijferd. Dit leidt lang niet altijd tot een voldoende.. Natuurlijk draagt dit alleen maar bij aan het kijkgenot!

De afleveringen zijn terug te kijken op de site van 24kitchen en worden dagelijks op meerdere tijdstippen uitgezonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s