Het gaat goed met de blog!

Op Facebook liet ik het jullie laatst ook al weten: er staan dus al 61 recepten op de blog! Niet te geloven dat het zo hard gaat. Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om te zien dat de blog goed gelezen wordt en dat ik vaak in mijn omgeving hoor dat de recepten in de smaak vallen. Daar word ik heel erg blij van!

Nu ben ik wel heel erg benieuwd naar wat jullie meer op de blog zouden willen zien qua recepten. Meer taarten, toetjes, salades, soepen? Ik hoor graag wat jullie denken ❤
Klik op lees verder om een reactie achter te laten.

Meisjevanhetlicht

 

♥ MEISJEVANHETLICHT

2 gedachtes over “Het gaat goed met de blog!

 1. kniesoor Albertha zegt:

  Fijn dat je recepten vaak lekker zo simpel zijn, en dan ook nog smaakvol en gezond! Niet teveel gedoe, én eens wat anders op tafel. Eén ding zou ik graag anders zien: die Engelse ziekte uit de teksten. Samenstellingen schrijven we in het Nederlands aan elkaar (kokostaart, kikkererwtensalade). 😉
  Maar ach, een kniesoor die daarop let…

  Like

  • meisjevanhetlicht zegt:

   Dankje Albertha! Wat betreft de Engelse ziekte: helemaal mee eens! De reden dat ik dingen soms los schrijf – vooral in titels – heeft te maken met de vindbaarheid. Ik schrijf mijn teksten inhoudelijk absoluut niet voor Google, maar om de recepten vindbaarder te maken is dat m.b.t. ingrediënten vaak wel handig! Vandaar 😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s