Terug uit Kefalonia

Ik ben zaterdag weer teruggekomen van een weekje Griekenland. Kefalonia om precies te zijn! Wat een prachtig eiland, fantastische stranden en heerlijk eten. Echt een aanrader! Ik heb ook veel inspiratie opgedaan voor de blog. Binnenkort dus nieuwe recepten en tips!

En zie hier het volledige fotoverslag en tips voor een geweldig verblijf in Kefalonia!

2 gedachtes over “Terug uit Kefalonia

 1. Frederik Scherpereel zegt:

  Mooie foto’s! Ik vond je blog omdat ik op zoek ben naar alle info die er online beschikbaar is over Kefalonia. Ikzelf ben ook net terug uit Kefalonia. Nu al de 8e of de 9e keer dat ik naar Kefalonia ga. ‘You don’t choose the island, the island chooses you…’.

  Succes met je blog!

  Like

  • meisjevanhetlicht zegt:

   Wat leuk! Bedankt voor je reactie!
   Prachtig eiland, vooral het noorden. Ik ga er zeker nog een keer heen. Ik vond de sfeer ook fantastisch. Wat mij betreft het mooiste eiland aan die kant van Griekenland!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s