FOODDOCK – Deventer

Ik was afgelopen weekend geheel onverwacht in Deventer en vervolgens bij het Fooddock in het Havenkwartier. Ik had niet kunnen verzinnen dat dit zo’n ontzettend leuke locatie zou zijn! Het Fooddock is de verzameling van verschillende streetfood tentjes onder één dak in een oude graansilo.

Fooddock Deventer

Maar wat kun je dan allemaal eten bij het Fooddock? Dat varieert van tarte flambée, Bretonse crèpes, hamburgers van Veluws rund, sushi en Indisch tot  frozen yoghurt en nog veel meer.

Je kunt bij het Fooddock genieten van een hapje en een drankje of er een wafel gaan eten, maar een complete maaltijd is ook geen enkel probleem. Ik heb er geproefd van de tarte flambée met rauwe ham en courgette, een stoofschotel met kikkererwten en zoete aardappel, köfte (een soort gehaktballetjes) met Turks brood en dips en een crèpe en met gebakken appeltjes. Allemaal even heerlijk!

De vriendelijkheid van de mensen die al dit fantastische eten in alle drukte klaarmaken is zeker ook het vermelden waard. De sfeer is echt heel relaxed. Kortom, heb je een avond over en zin in lekker eten? Ga dan eens bij het Fooddock kijken! En vergeet vooral niet om ook even een rondje door het Havenkwartier te lopen, met al haar interessante nieuwbouw en bedrijfjes.

Klik hier om naar de website van het Fooddock te gaan. Je vindt hier ook hoe je het Fooddock kunt bereiken.

Ben je bij het Fooddock en wil je toevallig ook nog shoppen voor nieuwe sneakers of een (snow)board, ga dan zeker even kijken bij de Burnside, slechts een paar straten verderop en altijd met een fijne collectie, goede service en een gezellige sfeer 😉

 

♥ MEISJEVANHETLICHT

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s