Meisjevanhetlicht in IJsland

Lieve lezers, het was even stil op de blog! Dat komt omdat ik zondag terug ben gekomen van drie prachtige weken rondreizen in IJsland. Natuurlijk verschijnt er binnenkort een volledig reisverslag over IJsland met tips, foto’s en ervaringen. De foto’s – een kleine 1500 – moeten alleen nog even worden verwerkt… Verder kunnen jullie een aparte post over de fantastische stad Reykjavik tegemoet zien. Je kunt daar namelijk ontzettend goed eten de stad heeft ondanks het kleine inwoneraantal van alles te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Dat dus allemaal binnenkort online!

IJsland - de Westfjorden

Wil je iets specifieks weten over IJsland? Laat dan hieronder een reactie achter, dan kijk ik of ik je vraag kan meenemen in het reisverslag!

 

♥ meisjevanhetlicht

4 gedachtes over “Meisjevanhetlicht in IJsland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s