Broodje van Eigen Deeg – Groningen

O wat is het fijn dat Groningen een bakkerij rijker is! En wat voor één. Brood is altijd lastig in Nederland. Vaak is het slap en meestal vult het nauwelijks. En op een knapperige korst hoef je al helemaal niet te rekenen. Wat verlang ik dan naar het Franse brood; stevige broden met een knisperende korst, gemaakt van desem en gist en perfect gebakken in de steenoven. Maar dat is nu dus ook bereikbaar hier in het hoge Noorden. Eindelijk!

Broodje van Eigen Deeg - pain de Campagne

Bij Broodje van Eigen Deeg wordt gewerkt met natuurlijke, mooie ingrediënten en dat komt terug in de kwaliteit van het brood. De gebakjes en taartjes zijn overigens ook zeer de moeite waard. En dan heb ik het nog niet gehad over de croissants! Toen ik het zakje opendeed en de geur van roomboter me tegemoet kwam, moest ik denken aan Frankrijk. De geur van vakantie. En dat hier gewoon in Groningen. Als je daar niet blij van wordt gaat er toch iets mis!

Broodje van Eigen Deeg - taartje

Ga dus zeker snel een keer een prachtig, versgebakken brood halen bij deze nieuwe bakkerij in de Brugstraat (Groningen).

Broodje van Eigen Deeg

De broden die ik tot nu toe heb gekocht zijn de Pain de campagnePain d’alouette en het brood met zonnebloempitjes van Kamut meel. Allemaal zeer aan te raden!

 

♥ MEISJEVANHETLICHT

Een gedachte over “Broodje van Eigen Deeg – Groningen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s