Poeslief – Groningen

Iedereen die mij een beetje kent weet: ik ben gek op katten! Verder word ik uiteraard ook blij van lekkere koffie, huisgemaakte taart en gezellige nieuwe hotspots. Een post over het nieuwe kattencafé in Groningen kon dan ook niet uitblijven!

De redenen waarom je – als je dat nog niet al gedaan hebt – een bezoekje moet brengen aan het nieuwe kattencafé zijn natuurlijk helder. Want wie wil er nu niet met een kat op schoot genieten van een cappuccino en stuk citroencake? Poeslief serveert naast homemade taarten ook salades, tosti’s en broodjes.

Mocht je thuis al voorzien zijn van een gezellige kitty, dan hoef je Poeslief zeker niet over te slaan. Ook het lichte vrolijke interieur is zeer de moeite waard om te komen bekijken. Het café is door eigenaresses Karin en Laura met veel liefde en aandacht voor detail ingericht. Poeslief werkt daarbij ook samen met (lokale) illustratoren, zoals Pony People en goede vriend en kattenillustrator Erik Buikema van WeAreExtinct. Bij Poeslief kun je o.a. pins, patches, kaartjes, posters, truien en stickers kopen. Allemaal natuurlijk geheel in thema!

Heb je niet zo’n zin in een kat die je taartje probeert te stelen of kom je voor een snelle koffie zonder te reserveren? Dan kun je ook plaats nemen voorin het café bij de bar. Hier lopen geen katten rond, maar kun je wel lekker naar buiten kijken en een praatje maken met de dienstdoende barista.

Bij Poeslief wonen acht katten. De zaak is open van dinsdag t/m zondag en is te vinden aan de Nieuweweg 14 in Groningen.

 

♥ MEISJEVANHETLICHT